mane datangnye "shinchan comey" ???

hyeiii all...
salam....
hah...sib bek bukak blog aku kan...emmm...aku xmention pun taw, dlm fb akaun aku, mane datangnye "shinchan comey" ni, sje malas.... hehehe... "shinchan" tu cam bese lah kartun yg sume antare kite ade tgk kn, kartun tu lah yg aku paling minat, bak kate pepatah skrg 'minat giler', giler punyer minat r...huhu...cz "shinchan" ni kan nakal, suke sakat org, klu ckp tu suke ati die je, ape yg terkuar je dri mulut die tp sume 'humor'... siket lebeh kurang cam aku r, ehekkkk...aku suke sakat @ kacau org, nak2 dpt lak smpy die nangis, huh 1 kepuasan....hehehe, tp aku cpt2 lh mtk maaf cz aku gurau jerrrr...besenye suke kenekn org....tp berbatas lah....tak lah smpy org tu sakit hati...cume mesti rase hati sikit...huhuhu....pade aku simple, klu aku slh, sblh mungkin, cane pun mesti mtk maaf dan menunggu tuk dimaafkan...bkn pakse lh...tp tetap menunggu....ala bak kate org putih "4give n 4get" hehehe...
"comey"???? nak tergelak lah bile sebut perkataan ni...emmm...smmgnye aku ni comey pun...huhu...actually "comey" tu...ehekkkk...ade certain2 person je yg tahu maksud sbnr...hehehe....4get it, 4 me "comey" tu more to my luv boy "awisy" lah cz die cute, hensem, "comey" lah tu...so....tu lah makne disebalik "shinchan comey"....aku pun rase name tu cam unik je, tu pasal lah aku gune name tu lam f.b aku...huhu...jgn slh pham, bkn tak hargai name yg mak bapak aku bagi, tp juz suke2 jerrrr..."shinchan comey" alkisahnyer "shinchan comey"...la la la la
ooppsss...actually, aku ade bnyk komersial name len taw, sng ckp name glamor lh...kihkihkih... tak glamor nau, blh thn rrr..."zue" short name pd name penuh aku lh, "nonet" name kt sedare mare dan yg mane suke nak panggil, aiman tak kisah....ehekkk n last "adik" tu panggilan dalam kuarge lah, bkn manje, dh kedudukan aku yg last...huhu...name penuh???tgk ic r sng...hehehe...cam betol2 lah....4 "mak abah", adik hargai ape pun yg dtg dari kalian...luv u all so much...thanx...
sekian ;o)
shinchan comey
zue
nonet
adik